background

Over Geldnerds

Wat is Geldnerds?
Geldnerds.nl is een in personal finance gespecialiseerde vergelijkingssite van internetbedrijf Moneto B.V. We zijn zelfstandig en horen niet bij enige bank of verzekeraar.

Onze bedoeling
Veel financiële producten kun je tegenwoordig makkelijk zelf online afsluiten. Je hoeft er niet meer voor naar de bank. Maar welk product moet je hebben?

Geldnerds.nl wil consumenten helpen met kiezen en aanvragen van bijvoorbeeld bankrekeningen, beleggingsrekeningen, spaarrekeningen en creditcards.

Dat doen we door eerst de beste producten te selecteren en vervolgens de belangrijkste informatie daarvan duidelijk weer te geven in heldere overzichten en korte reviews. Ook schrijven we blogs met tips over alledaagse geldzaken. We pluizen alles uit, zodat jij dat niet meer hoeft te doen!

Het is mogelijk om een product direct aan te vragen bij de aanbieder. Klik simpelweg op de groene knop.

Wie schrijft de teksten?

De teksten worden geschreven door ons eigen team van financieel journalisten, de nerds. Je leest dus geen verhaaltje van de bankier maar een objectief verslag.

Wel worden we gesponsord door een aantal banken. Maar dat heeft geen invloed op de teksten of onze mening.

Nerds aan het werk
Geldnerds.nl is nog lang niet klaar. We voegen doorlopend nieuwe informatie en producten toe. In de toekomst vind je hier ook alles over leningen, verzekeringen, pensioenen en nog veel meer. Alles wat je nodig hebt voor je persoonlijke geldzaken!

Geen individueel advies
Geldnerds.nl is een vergelijkingssite, geen adviesbureau. We kunnen je geen persoonlijk advies geven of producten verder toelichten.

Een opmerking?
Suggesties voor verbetering van de website horen we graag! Zie je een foutje of wil je je mening over de site kwijt? Reageer dan via onze contactpagina.

Adverteren
Geldnerds.nl biedt aanbieders in de financiële sector de kans om hun product te tonen aan een groot publiek. Wil je meer informatie over de mogelijkheden, neem dan contact op met onze afdeling Marketing & Sales via het contactformulier.

Adresgegevens
Geldnerds.nl staat als bedrijf bij de KvK geregistreerd onder de naam Moneto B.V.

Bedrijfsnaam: Moneto B.V.
Postadres: Spacelab 49, 3824 MR Amersfoort
Land: Nederland

BTW Nr. 857668882B01
Telefoon: 0641815487
KvK-nummer: 68970889
E-mail: dirk.moneto@gmail.com