background

Disclaimer

Door het gebruik van de site accepteert u deze disclaimer.

Aansprakelijkheid

Geldnerds.nl kan niet instaan voor de juistheid van de op de website www.geldnerds.nl voorkomende gegevens. Geldnerds aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade ontstaan door de afwezigheid of onjuistheid van de op deze website weergegeven gegevens. Aan de informatie op Geldnerds kunnen geen rechten worden ontleend. Lees altijd eerst de algemene productvoorwaarden en financiële bijsluiter voordat u een financieel product koopt.

Links naar websites van derden

Moneto.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van en staat niet in voor de websites waarnaar verwezen wordt buiten het websitedomein www.geldnerds.nl.

Klacht indienen

Hebt u een klacht over deze site of klopt er iets niet, laat dit ons dan weten. Als u een klacht hebt over bijvoorbeeld uw creditcard, dan dient u zich te wenden tot de desbetreffende aanbieder. Alleen hij heeft een klantrelatie met u, wij hebben geen inzicht in uw gegevens.

Na de klacht

Hebt u een klacht ingediend bij uw aanbieder en komt u er nog steeds niet uit, neem dan contact op met een klachteninstituut waarbij de aanbieder is aangesloten, bijvoorbeeld het Kifid.


dirk.moneto@gmail.com