background
Revolut Card debitcard

Revolut Card

€ 0,-

(Prijs per jaar)
starrating

Type kaart:

Mastercard of Visa

Limiet:

-

Bankonafhankelijk:

Inclusief IBAN:

Contactloos betalen:

Gespreid betalen:

Aanschafprijs (eenmalig):

€ 0,- (plus verzendkosten)

Niet gebruiken kost:

€ 0,-

Oplaadkosten:

€ 0,-

Wisselkoersopslag:

0,00 %

Spaarrente:

0,00 %

Minimumleeftijd:

18

Revolut is een bijzonder betaalconcept van een jong Brits bedrijf. Je hebt niet alleen een heel goedkope prepaid betaalpas van Visa of Mastercard, maar meteen ook een gratis rekening en internationale betaalapp.

Deze combinatie is vooral interessant voor wie buiten de eurozone komt of vaker geld overschrijft naar het buitenland. Revolut rekent namelijk geen opslag op de wisselkoers, zoals alle banken doen. Je kunt zonder extra kosten betalen in zo'n 140 valuta.

Wel moet je eerst zelf geld op de rekening zetten. Dat doe je kosteloos via een bankoverschrijving. Algemene hulp van Revolut krijg je in het Engels via de chat in de app.

Die app heb je ook eerst nodig om de prepaidkaart aan te kunnen vragen. Je betaalt daarvoor alleen verzendkosten. Daarna heb je in de praktijk weinig kosten.

Een nadeel van Revolut is dat de kaart minder geschikt is voor betalen van borg, tol en reserveringen. Met de Maestrokaart kun je niet online betalen en minder goed in het buitenland. Je saldo valt onder het garantiestelsel van Litouwen.

- Door onze redactie